

- Може синко, може, ама язък за жената!

- Нашият ресторант е от категория лукс! Сметката на клиентите се носи от кардиолог!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ягодов „облак“ вместо торта
Най-хубавото в нея е уникалното съчетание на вкусове, което именно я прави любима и на малки, и на големи
Този любим десерт е познат на много хора от детството и се приготвя за нула време
От 1 кг 500 г сметана се получават около 1 кг 100 г сирене
Тази невероятна еклерова торта е първокласен сладкиш, за който дори не ви трябва фурна
Бързо се приготвя, лесничка е, а вкусът й става любим дори на децата
Не изисква никакъв майсторлък
Вижте рецептата
Най-страхотната част в приготвянето на торта Медовик е, че не е необходимо да разточвате блатовете
Видът й буквално онемява